Dorpsraad ArcenDorpsraad Arcen

AZLN belooft veel maar doet niets

  • 11 oktober 2022

Afgelopen zaterdag stond er weer eens een stuk in “de Limburger” over de slechte prestaties van ambulance spoedritten naar Arcen. In 2021 was slechts 51% binnen 15 minuten aanwezig terwijl de norm 95% is. Over 2022 krijgen we geen cijfers van de AZLN, wat duidt op een groot gebrek aan transparantie. AZLN beweert in mails wel transparant zijn, maar alleen door dat te zeggen ben je dat nog niet. Kom op met die cijfers! De dorpsraad heeft een mail naar de gemeente gestuurd met de vraag om hulp maar tot nu toe geen reactie gekregen. Ook VGZ heeft een mail van ons gehad als opdrachtgever van AZLN maar zegt geen rol te hebben. Laat gemeente, VGZ en je eigen zorgverzekeraar weten dat de prestaties moeten verbeteren. Als we allemaal meehelpen komt er wellicht beweging!

Hier een voorbeeld voor een tekst:

Ik ben volstrekt ontevreden over de prestaties van ambulance spoedritten naar Arcen. 51% binnen 15 minuten aanwezig is veel te weinig! Ook vind ik dat AZLN transparant moet zijn en de prestatiecijfers over de kwartalen van 2022 nu openbaar moet maken. Ik verwacht van u dat u meewerkt om deze prestaties te verbeteren. Hoogachtend……….

Een klacht bij de Gemeente Venlo kun je digitaal versturen naar info@venlo.nl

Bij VGZ kun je als klant een klacht digitaal deponeren. Anders kan dat niet digitaal. Bij je eigen zorgverzekeraar kun je wel digitaal klagen. Ook dat helpt mee.

Stuur ook even een berichtje naar info@dedorpsraadarcen.nl dan weten wij hoeveel mensen meehelpen. We gebruiken je naam verder niet.

Zoeken