Dorpsraad ArcenDorpsraad Arcen

Onderzoek naar deelmobiliteit

  • 19 november 2021

Mijn naam is Koen Ploum, 3de jaars student Built Environment Mobiliteit aan de Breda University of Applied Sciences.

Op het moment loop ik stage bij de gemeente Venlo bij het team Mobiliteit.

Bij de gemeente doe ik een stage onderzoek naar deelmobiliteit. In mijn onderzoek kijk ik naar de soorten deelmobiliteit en wat er kan worden toegepast in de gemeente Venlo. Daarom vind ik het belangrijk dat de dorpen van de gemeente ook goed worden meegenomen in dit onderzoek. Om meer inzicht te krijgen in waar bewoners van de gemeente behoefte aan hebben op het gebied van deelmobiliteit heb ik een enquête opgesteld.

Het invullen van de enquête zal ongeveer 4 minuten kosten. Link naar de enquête: https://forms.gle/SsVewpNUtgrvEa9z7

(Let op, de link werkt het beste in Google Chrome)

Alvast hartelijk bedankt.

Zoeken