Dorpsraad ArcenDorpsraad Arcen

Peiling woningbehoefte

  • 30 september 2017

 

Er zijn Arcenaren die een woning zoeken in Arcen. Huur, koop of misschien wel een kavel om te bouwen. De zoekers naar koopwoningen worden bediend door de makelaars, waarvan we er enkele in Arcen hebben. Huurwoningen zijn er weinig en kavels bijna niet. De werkgroep verbinding van de dorpsraad wil zich inzetten om zo veel mogelijk Arcenaren de kans te geven op een passende woning in Arcen. Er is al eens een onderzoek gedaan naar de woningbehoefte maar dat is verouderd. Als de actuele behoefte bekend is kunnen wij aan de slag gaan richting woningbouwvereniging en gemeente om de wensen aan te geven, vandaar deze oproep. Natuurlijk wordt uw aanmelding vertrouwelijk behandeld en worden er geen namen bekend gemaakt. De aanmeldingen worden enkel verwerkt in de totale behoefte.

 

Zoekt u een (andere) woning?

* Ik zoek een sociale huurwoning. Graag aangeven eengezins- of seniorenwoning. Om voor een sociale huurwoning in aanmerking te komen moet aan bepaalde inkomenseisen worden voldaan.

* Ik zoek een huurwoning in de vrije sector. Graag aangeven eengezins- of seniorenwoning.

* Ik zoek een bouwkavel.

 

Wilt u deelnemen aan deze peiling? Uw gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld. Geef u dan op via info@dedorpsraad.nl of bel Jack Geelen: 06-22822871. Vermeld s.v.p. uw leeftijd.

Zoeken